Referenties

Gebruikerservaringen van de Sanizorg douchecabine

Wij hebben een mobiele douche van Sanizorg 1 jaar gebruikt. Wij waren zeer tevreden over de installatie en later het demonteren en afvoeren van de douche. Ook de vriendelijke benadering van Sanizorg heeft ons veel plezier gedaan. De douche is een prima functionerend geheel. Het is zichtbaar, dat goed nagedacht is  over het gebruik door invaliden. Wij raden eenieder die een mobiele douche nodig heeft Sanizorg aan. Geweldig bedrijf!

Familie Lange


Goedemiddag Paul,

Je oplossing met je Sanizorg douche systeem is uitstekend en heeft ons en met name mijn vrouw die met een dwarslaesie in een rolstoel zit enorm geholpen. Je kundige installatie en je positieve instelling verdienen een groot compliment!

Ik raad iedereen deze oplossing aan!

Met vriendelijke groet,

Peter M. Verkuyl


Dag mijnheer Van Ree,

Regelmatig moet ik denken “ik zal een positief verslag doen over het functioneren van de douchecabine” De weken verstrijken…..ja, een menselijke reactie; als er een klacht is, dan klimt men meteen in de pen….”

De cabine functioneert geheel naar wens. De koppeling met de hoofdkraan is prima! De kunststof waarvan de cabine is vervaardigd laat zich na gebruik heel goed “afdrogen” en de deurtjes sluiten douchewater dicht. Prima.

Mijnheer Van Ree, het is alweer vrijdag, maar ik heb mijn lange tijd meegedragen berichtje bij u kunnen posten. Nogmaals veel dank en voor nu een goed weekend !

Met vriendelijke groet,
dhr. Timmers, Amsterdam


We waren heel tevreden over de zorgdouche.

De constructie is heel gebruiksvriendelijk, stevig en compact.

Het heeft mijn vader goed geholpen, toen hij de trap niet meer op kon (in afwachting van plaatsing traplift en renovatie badkamer). 

Vriendelijke groeten,

Annelies Pasmans


Na mijn stamceltransplantatie in Mexico november 2020, heb ik thuis gerevalideerd. Voor mijn thuiskomst, heb ik contact gezocht met Paul van Sanizorg. Ik kon nog niet boven douchen. De oplossing een Sani Zorg Douche.

De douche is vakkundig door Paul in de keuken geplaatst en aangesloten.

Ik heb er 4,5 maand heerlijk gebruik van kunnen maken.

Perfect geregeld!

Wilma


Hallo Sanizorg,

Deze thuiszorg douchecabine is zeker aan te bevelen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Wij hebben deze douche in de berging kunnen plaatsen.

De thuiszorg vond het een geweldige oplossing voor mijn echtgenoot.

Herman


I had such a wonderful experience with Sanizorg. I needed a temporary shower downstairs for my 80yr old mom who was visiting from the U.S, and couldn’t go up the stairs. Paul recommended the sanizorg because she is elderly, and this was a very stable shower.

She loved it! It has a great showerhead, a cubby for toiletries, and stable privacy doors.

I wish I took a picture, because it fit very nicely in my kitchen(attached to the sink), and didn’t block our daily routine.

I highly recommend Sanizorg to anyone needing a shower after surgery, or if someone can’t go upstairs to shower.
It is meticulously cleaned and sanitary.
My mom used it for 5weeks, and Paul restored my kitchen back to normal after it was removed.

I give it 10stars!!

R.Malloy
Hoofddorp


Wij zijn een gezin met 5 kinderen waarvan 3 gehandicapt. Na onze verhuizing bleek onze badkamer niet aan de regels te voldoen om een traplift aan te kunnen vragen.
Er werd een grote verbouwing op poten gezet om aan de gevraagde regels te voldoen. Zoals misschien bekend zou dit een bepaalde tijd duren maar het werd 2x zo lang.
Tsja wat doe je dan? Ga je dan je kids aan de keukenwasbak poedelen? Ze zijn inmiddels volwassen en dat is heel wat cm huid om te wassen.
Ik ben internet ingedoken en vond eerst een mobile douche. Dat werd hem niet ivm plaatsgebrek in de tuin.
Toen zag ik een stukje staan van Sanizorg. Een douchecabine die overal geplaatst kon worden mits in de buurt van kranen en afvoer. Ook op vloerbedekking te plaatsen!! Huh?? Das best wel eng toch? Toch heb ik die meneer laten komen want ik was best wel benieuwd. Het bleek een grandioos systeem en voor ons DE oplossing. Gewoon een douchehuisje in je huis. Gegarandeerd lekvrij. Plek genoeg voor een douchestoel en genoeg water uit de douchekop. Ze hoefden alleen de transfer vanuit de rolstoel naar de douchestoel te maken.
Resultaat elke dag schoon gewassen kids en een blijde moeder.
Meneer zelf is de vriendelijkheid zelve en heeft rustig alles aangelegd en uitgelegd. Mocht er iets zijn dan konden we altijd bellen. We hebben uiteindelijk de unit haast 2 maanden gehuurd. Bij het ophalen werd alles weer perfect schoongemaakt ( oeps ik was denk ik net iets minder netjes hahaha) dus u hoeft nooit in het vuil van de ander te zitten.
Kortom dikke 10 en een aanrader.

Thea


Gedurende een uitgebreide badkamerverbouwing hebben wij bij Sanizorg een zorgdouche gehuurd om vier doucheloze weken toch schoon door te komen. Wat een fantastische oplossing! En zeer goed te doen wanneer je rolstoelgebonden bent zoals ik. Wij hadden in principe alleen maar ruimte voor de douche in de woonkamer ivm water aan- en afvoermogelijkheden in de naastgelegen keuken. Niet ideaal, maar voor een tijdelijke situatie prima te doen. Paul van Sanizorg kwam de installatie doen, welke in ruim een half uur gebeurde. Paul dacht goed mee over de mogelijkheden binnen onze specifieke situatie en liet een werkende zorgdouche met uitgebreide gebruiksinstructies achter. We hebben vier weken elke dag zorgeloos gedouched in onze woonkamer!

Peter


Omdat mijn man wegens ziekte de trap niet meer op kon, heb ik een zorgdouche voor in de bijkeuken besteld/gehuurd.
Deze douche kon op zeer korte termijn geleverd en geïnstalleerd worden. Dankzij deze snelle service heeft mijn man in
de laatste dagen van zijn leven dagelijks kunnen genieten van een heerlijke warme douche.
Deze ervaring was voor hem en ons goud waard!

Hanneke


De SaniCube was een goede oplossing tijdens mijn revalidatie traject. De cabine neemt weinig plek in beslag en toch is er genoeg ruimte om te bewegen/douchen. Afvoerpomp is met een druk op de knop actief, waardoor het water afgevoerd wordt. Ook het schoonmaken van de cabine was erg gemakkelijk. Ik ben zeer tevreden over het product, maar ook over de installatie en het uiteindelijk weer demonteren. Sanizorg geeft goede service. Ik zou dit bedrijf zo weer inhuren.

Karien


De mobiele huurdouche van Sanizorg is een uitvinding die ik iedereen, die voor kortere
of langere tijd geen gebruik kan maken van een bad, beslist kan aanbevelen. Ook de dames van de Thuiszorg waren er heel enthousiast over.
De douche heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een douchekruk, ideaal voor zitgemak tijdens de revalidatie. Voor mij was dat echt prettig.
Omdat de beide deurtjes helemaal naar buiten kunnen worden opengeklapt is er voldoende gelegenheid voor ondersteuning en hulp tijdens en na het douchen.
Het aanwezige bakje voor douchespulletjes is ook erg handig.
Met een loopplankje is de douche ook prima toegankelijk voor een rollator of krukken.
Fijn dat de installateur meedacht en een oplossing vond zodat ook het bad al die tijd steeds gebruikt kon worden.

M. Simons


We zijn erg content met de douchecabine van Sanizorg! Mijn moeder had ALS en kon als gevolg daarvan moeilijk lopen. Het probleem was dat in haar huis boven de badkamer was.  Dat was een flinke hijs iedere keer dat we haar moesten wassen. De douchecabine stond in de woonkamer. Dat was zo veel makkelijker voor haar. Ze kon daardoor haar energie bewaren voor activiteiten die ze echt leuk vond.

Jesse (Utrecht)


Sinds augustus vorig jaar, maak ik gebruik van gebruik van de Sanizorg douche cabine. Ik doe dit met behulp van een douchestoel. De verzorgers die mij daarbij helpen zijn zeer tevreden over het gebruik. Met behulp van een boven de douche aan de muur bevestigde beugel kan ik ook gaan staan. Kortom een aanrader!

Rinus Bitter (Woerden)


Onze grootmoeder van 95 jaar wenste ondanks afnemende gezondheid in haar eigen woning te blijven, maar door de onmogelijkheid nog de trap op te lopen kon zij de badkamer in de woning niet meer gebruiken. Door plaatsing van de douchecabine van Sanizorg op de begane grond kon toch in deze behoefte worden voorzien. De douchecabine kon door het ontwerp op een praktische plek gemonteerd worden zonder afhankelijk te zijn van de locatie van de leidingen en zonder permanente aanpassingen aan de woning te moeten verrichten. De douchecabine werd daarnaast snel en met zorg opgebouwd.
Voor de zorgverleners is de douchecabine ook een uitkomst geweest, nu dankzij de beperkte hoogte van de wanden er van buiten de cabine rondom geassisteerd kan worden. Ook is de cabine ruim en stevig genoeg om hierbij op comfortabele wijze gebruik van een douche(rol)stoel te kunnen maken.

De douchecabine is daarom een zeer geschikte oplossing voor iedereen die (voor korte of langere tijd) een doucheruimte nodig heeft zonder dat hiervoor de woning permanent aangepast hoeft te worden. Wij hebben de service van de heer van Ree hierbij bovendien als zeer klantvriendelijk ervaren, hetgeen ook zeker niet onbelangrijk is.

Jonathan (Den Haag)


Zo blij met de douche van sanizorg! Mijn zoon is meervoudig gehandicapt en kan niet lopen. Het probleem is dat in mijn huis boven de badkamer is. Ik heb wel een traplift maar boven moest ik hem veel tillen om vanaf de traplift de badkamer te bereiken. De douche staat nu in de bijkeuken en is erg gemakkelijk in gebruik. Wat ook mooi is zijn de lage deurtjes zodat ik hem makkelijk kan wassen zonder zelf helemaal nat te worden. Er zit een mooie oprijplaat bij zodat ik hem zo met de douchestoel de douche in kan rijden. Het scheelt zoveel tillen! Het maakt echt de zorg voor mijn zoon van 31 kilo een heel stuk makkelijker. Ben echt superblij met deze mooie douche!

Groetjes Leonneke


Mijn moeder van 91 jaar woont alweer 6 jaar bij ons in huis. Zij slaapt beneden en door allerlei gezondheidsproblemen die zij de afgelopen tijd moest doormaken was zij niet meer in staat om met de traplift boven te douchen. De douchecabine van Sanizorg zorgde voor de oplossing om haar beneden te douchen, in haar eigen slaapkamer. De douchecabine was in een middag geplaatst zonder hak of breekwerk. De douchecabine is simpel in gebruik en er is zelfs ruimte voor de mantelzorger om in de cabine te staan om te assisteren zonder dat jezelf helemaal nat wordt. De service bij Sanizorg door Paul was erg goed, goede uitleg en ook nog een nacontrole na een aantal weken gebruik of alles goed beviel. Nou hij bevalt ons uitstekend, het is niet alleen voor het gemak van mijn moeder maar ook voor degene die de zorg verleend.

Rita Both (Haarlem)


Dankzij de zorg-douche kon de vakantie van mijn moeder doorgaan. In no time geïnstalleerd en 6 weken plezier van gehad. Aanpassingen aan leidingen waren tevens geen enkel probleem. Goede service en een echte aanrader voor een ieder die tijdelijk een alternatief voor het douchen nodig heeft.

K.J. Vos


Wegens ernstige gezondheidsproblemen kan mijn man helaas de trap niet meer op naar de eerste verdieping.
Daardoor kan hij niet naar boven om te douchen.
Wij kregen een tip van een collega van mijn man die de site via google had ontdekt. Hij vertelde ons van de mogelijkheid van een portable douche-cabine die eventueel bij ons beneden in de keuken geplaatst zou kunnen worden.
Na een telefoontje stond de cabine binnen twee dagen bij ons in de keuken. Blij waren we ermee, want mijn man heeft nu heerlijk van een douche kunnen genieten.
Inmiddels hebben we een traplift laten plaatsen zodat mijn man onze eigen douche op de eerste verdieping kan gebruiken.
Wij hebben elf weken van de cabine gebruik gemaakt en waren er enorm mee geholpen.
Het is een goede tijdelijke oplossing  voor mensen met gezondheidsproblemen waardoor zij de trap niet meer op kunnen en nog geen gebruik kunnen maken van een traplift.
Heel erg bedankt!

Fam.J.Arkenbout
Spijkenisse


thuiszorgdouche - Sanizorg

Allereerst al een goed contact met Paul van Ree, snel geregeld.
Bevestiging liet niet lang op zich wachten, afspraken perfect nagekomen.
Wat betreft de douche, perfecte oplossing als u een tijdelijke douche nodig heeft wanneer u de trap niet op kunt.
De douche werd keurig afgeleverd, schoon met handgrepen en netjes, installatie was snel gedaan.
Wij hebben onze douche in de woonkamer laten plaatsen, ideaal !
Een week langer de douche huren was helemaal geen probleem.
Kortom een harde werker met hart voor zijn zaak ! een vakman!

Familie Bakker,  Leiden

 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Offerte Aanvragen